ΤΟΞΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό των σπιτιών και των χώρων εργασίας μας – σαπούνια πιάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων, απολυμαντικά, καθαριστικά τζαμιών, καθαριστικά χαλιών, αφαίρεσης λεκέδων, αποσμητικά χώρου, καθαριστικά γενικής χρήσης και άλλα – είναι πραγματικά ασφαλή για την υγεία μας; Όταν τα αναπνέουμε νιώθουμε μια δυσφορία,  οι περισσότεροι από εμάς δεν συνειδητοποιούν ότι οι ετικέτες δεν μας λένε τις χημικές ουσίες που υπάρχουν σε ορισμένα συνηθισμένα προϊόντα καθαρισμού είναι γνωστές  ή υπάρχουν υπόνοιες ότι προκαλούν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.

Μια ματιά στο πίσω μέρος των περισσότερων ετικετών προϊόντων καθαρισμού αποκαλύπτει ένα εκπληκτικό γεγονός: πολύ λίγα προϊόντα καθαρισμού περιλαμβάνουν έναν πλήρη κατάλογο συστατικών. Οι ομοσπονδιακοί και κρατικοί νόμοι δεν απαιτούν από τις εταιρείες να απαριθμούν τα συστατικά σε προϊόντα καθαρισμού. Αυτό σημαίνει ότι συχνά δεν έχουμε ιδέα εάν ένα συγκεκριμένο προϊόν περιέχει χημικές ουσίες που σχετίζονται με καρκίνο του μαστού ή άλλες χρόνιες ασθένειες για την υγεία μας.

Πολλά προϊόντα καθαρισμού απομακρύνουν τη βρωμιά , αλλά αφήνουν πίσω τις επιβλαβείς χημικές ουσίες.
Ο νόμος απαιτεί τα συστατικά πρέπει να αποκαλύπτονται σε τρόφιμα, καλλυντικά και ετικέτες φαρμάκων, αλλά όχι προϊόντα καθαρισμού. Η έλλειψη υποχρεωτικής αποκάλυψης συστατικών αφήνει τους καταναλωτές στο σκοτάδι όταν πρόκειται για την αγορά ασφαλών προϊόντων καθαρισμού.

Συνήθως εξισώνουμε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι με τη μυρωδιά των αγαπημένων προϊόντων μας – ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσουμε τον καθαρισμό.

Επαναπροσδιορίζουμε τον καθαρό χαρακτήρα που σημαίνει πλήρη αποκάλυψη των συστατικών και την εξάλειψη των τοξικών χημικών ουσιών από τα προϊόντα καθαρισμού. Έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε τι είναι στα προϊόντα που αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε ώστε να προστατεύουμε τις οικογένειές μας από πιθανώς επιβλαβή χημικά συστατικά.

Η γνωστοποίηση παρέχει κίνητρο στις εταιρείες να σταματήσουν τη χρήση τοξικών χημικών ουσιών. Εξαλείφει επίσης το πεδίο ανταγωνισμού για εταιρείες που ήδη αποκαλύπτουν πλήρως τα συστατικά.

Η πλήρης επισήμανση των συστατικών βοηθά τους καταναλωτές να αναγνωρίσουν ανασφαλείς χημικές ουσίες και να επιλέξουν προϊόντα χωρίς χημικές ουσίες που προκαλούν ανησυχία, όπως καρκινογόνες ουσίες, αλλεργιογόνα και ασθματικά.

Συμπέρασμα: Kαθαριστικά προϊόντα μόνο από την FM WORLD, για να έχετε ένα καθαρό και υγιεινό σπίτι, και προπάντων χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Προστατέψτε τον ευατό σας και την οικογένεια σας!