Γιατί να επιλέξεις την FM GROUP.

fm groupΦαντάσου μόνο μια δουλειά, στην οποία είσαι απόλυτα ανεξάρτητος. Μόνος σου αποφασίζεις με ποιόν θα δουλέψεις, επιλέγεις τις κατάλληλες για σένα ώρες εργασίας, ενώ ο κύκλος των συνεργατών σου είναι άτομα τα οποία μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα.

Φαντάσου μια δραστηριότητα, χάρη στην οποία θα πραγματοποιήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, μια δουλειά, η οποία θα σου δίνει ευχαρίστηση, την οποία θα προσεγγίζεις με μεγάλο ενθουσιασμό.

Σκέψου μόνο, το πόσο ενδιαφέρον θα ήταν εάν μόνος σου προσδιόριζες την επιτυχία σου, τον στόχο σου και προσπαθούσες με σύστημα να το υλοποιήσεις.

Οι συνεργάτες της FM Group Greece κερδίζουν περισσότερο χρόνο για να αφιερώσουν στην οικογένειά τους. Νομίζεις ότι όλα αυτά είναι μόνο όνειρα; Όχι! Πολύ σύντομα αυτή η φαντασίωση μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να γνωρίσεις με τη βοήθειά μας τους κανόνες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Συνδύασε την δουλειά με την ευχαρίστηση. H συνεργασία με την FM GROUP Ελλάδος σου παρέχει πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων που αγκαλιάζουν αρμονικά την καθημερινότητά σου. Εσύ θα αποφασίσεις για την εξέλιξη της πορείας σου καθώς επιλέγεις το πόσο, το πότε και το πώς θα αφιερώσεις χρόνο για τη δική σου προσωπική επιτυχία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ελεύθερο χρόνο για εσένα και την οικογένειά σου

Μαζί μας συνεργάζονται πάνω από 2.000.000 άνθρωποι, ΔΕΝ μπορεί να κάνουν λάθος. Η ιδέα του ιδρυτή της FM GROUP ήταν η δημιουργία μιας σειράς καθημερινών προϊόντων και προϊόντων αρωματοποιίας.

Τα προϊόντα της FM WORLD παρασκευάζονται με βάση αρωματικές συνθέσεις που δημιουργούνται από την DROM Fragrances International, τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο.

Η FM  WORLD είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στην αγορά των αρωμάτων. Την κρατάνε στα χέρια τους νέοι και γεμάτοι ενέργεια άνθρωποι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του Πελάτη. Στην προσφορά μας θα Βρείτε μια πλατιά γκάμα των πιο φημισμένων αρωμάτων του κόσμου, τόσο των απαλών και δροσερών, όσο και πιο έντονων και αισθησιακών. Η πρότασή μας απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Απ’ όλη την γκάμα της προσφοράς μας, ο καθένας θα βρει κάτι αποκλειστικά για τον εαυτό του. Σας προτείνουμε μια πλούσια σειρά αρωμάτων που φέρουν το σήμα της FM, η οποία συνδυάζει την τελειότητα, την λεπτότητα και την κορυφαία ποιότητα

Στην FM  WORLD:

 • δεν χρειάζεται να επενδύσεις χρήματα για να ξεκινήσεις τη δική σου δουλειά (αγοράζεις μόνο το δειγματολόγιο, το οποίο αποτελεί το εργαλείο της δουλειάς σου)
 • μπορείς να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας σε οποιοδήποτε μέρος, στη χώρα σου είτε στο εξωτερικό- χάρης στην επικοινωνία με το Κέντρο Διανομής και το Σύστημα Αποστολών παραλαμβάνεις άμεσα τα προϊόντα
 • έχεις στη διάθεσή σου εργαλεία του μάρκετινγκ που είναι απαραίτητα για τη δουλειά σου
 • αποκτάς γνώσεις στις παρουσιάσεις, τα σεμινάρια και πρακτικές εξασκήσεις που διοργανώνει ο Σπόνσορας. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάς ανεκτίμητες γνώσεις για τα προϊόντα, τα προγράμματα, τις προσφορές, τα εργαλεία και τα πληροφοριακά υλικά του μάρκετινγκ, αλλά και διαπλατύνεις τις επιχειρηματικές σου επαφές.
 • ως διακεκριμένος Πωλητής και Σπόνσορας έχεις επιπλέον κέρδος από ειδικά προγράμματα κινήτρων
 • τα σαφώς προσδιορισμένα επίπεδα αμοιβών του σχεδίου μάρκετινγκ σου εγγυούνται εφικτές και πολύ συμφέρουσες ανταμοιβές για τα αποτελέσματα που έκανες
 • κατακτώντας τη θέση του Leader συμμετέχεις στο μοναδικό στην αγορά σύστημα διανομής των κερδών της εταιρείας.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

 • μια συνεχής αύξηση του αριθμού των προϊόντων που προσφέρουμε
 • οι εξαιρετικά προσιτές τιμές
 • μια ευρύτατη πρόσβαση στον τελικό καταναλωτή μέσω του συστήματος των άμεσων πωλήσεων MLM (πολυεπίπεδο μάρκετινγκ)
 • ένα αποτελεσματικότατο σχέδιο μάρκετινγκ, το οποίο δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους διανομείς του πολυεπίπεδου μάρκετινγκ
 • ένα επιπλέον κίνητρο συνεργασίας μαζί μας αποτελεί το σχέδιο μάρκετινγκ Νο2 & No3, χάρις στο οποίο οι συνεργάτες-διανομείς συμμετέχουν στα κέρδη της FM WORLD.