Η εταιρία στην Ελλάδα σταμάτησε να λειτουργεί, ανοίξτε τώρα ένα νέο λογαριασμό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να μπορείτε να παραγγέλνετε τα προϊόντα σας, απευθείας  από την εταιρία στην Πολωνία.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 300 πόντων, για παραγγελίες κάτω των 300 πόντων το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ, χρόνος παράδοσης περίπου 5 εργάσιμες ημέρες.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Η διεύθυνση σας (απαραίτητο)

Η περιοχή σας

Η πόλη σας (απαραίτητο)

O Νομό σας (απαραίτητο)

Ταχυδρομικός Κώδικας (απαραίτητο)

Κινητό Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Σταθερό Τηλέφωνο

Αριθμός Ταυτότητας (απαραίτητο)

Ημερομηνία Γεννήσεως (απαραίτητο)

Επιλέξτε πακέτο για την εγγραφή μέλους (απαραίτητο)

Courier 4 Ευρώ

ΑυτοΚαταναλωτής ΔΩΡΕΑΝ - Για να αγοράζεις τα προσωπικά σας προϊόντα με έκπτωση έως και -30%.. Ο αυτοκαταναλωτής ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει ομάδα, δηλαδή να συστήνει άτομα στην εταιρία και δεν μπορεί να συμμετέχει στα προγράμματα κινήτρων και ανταμοιβών της εταιρίας, μπορεί ανά πασά στιγμή να αναβαθμίσει το λογαριασμό του σε συνεργάτη, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια, αγοράζοντας ένα πακέτο εκκίνησης (Starter Kit).

Το μήνυμά σας ή γράψτε τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε.

Πριν την αποστολή ελέγξτε ότι όλα τα στοιχεία σας είναι σωστά, ειδικά το email, διότι θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης της εγγραφή σας.

*Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με καμία άλλη εταιρία ή επιχείρηση και δεν τα χρησιμοποιούμε για κανένα άλλο σκοπό.