ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα καταστήματα της FM WORLD σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν κλείσει.

Η εταιρία συνεχίζει κανονικά να στέλνει τα προϊόντα σε Ελλάδα και Κύπρο, απευθείας από την Πολωνία, οι τιμές οι σε πολλά προϊόντα είναι πιο οικονομικές από πριν. Μπορείτε τώρα να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και να συνεχίσετε να παραγγέλνετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 98 Ευρώ, για παραγγελίες κάτω των 98 Ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 4 ευρώ, χρόνος παράδοσης περίπου 6 με 8 εργάσιμες ημέρες.

Σημείωση: Όλες οι παραγγελίες πρέπει να προπληρωθούν με χρεωστική, ή πιστωτική κάρτα, η με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας.

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Η διεύθυνση σας (απαραίτητο)

  Η περιοχή σας

  Η πόλη σας (απαραίτητο)

  O Νομό σας (απαραίτητο)

  Ταχυδρομικός Κώδικας (απαραίτητο)

  Κινητό Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Σταθερό Τηλέφωνο

  Ημερομηνία Γεννήσεως (απαραίτητο)

  Επιλέξτε πακέτο για την εγγραφή μέλους (απαραίτητο)

  Courier: 10 Ευρώ

  Νεο Premium Starter - Το νέο επαγγελματικό Βαλιτσάκι, περιέχει τα 150 δείγματα αρωμάτων, έχει ξεχωριστούς χώρους για όλα τα αλλά βοηθητικά υλικά σας, είναι από Ιταλικό οικολογικό δέρμα με βελούδινη εσωτερική επένδυση, κόστος 45 Ευρώ.

  ΑυτοΚαταναλωτής ΔΩΡΕΑΝ - Για να αγοράζεις τα προσωπικά σας προϊόντα με έκπτωση έως και -30%. Ο αυτοκαταναλωτής ΔΕΝ μπορεί να δημιουργήσει ομάδα, δηλαδή να συστήνει άτομα στην εταιρία και δεν μπορεί να συμμετέχει στα προγράμματα κινήτρων και ανταμοιβών της εταιρίας, μπορεί ανά πασά στιγμή να αναβαθμίσει το λογαριασμό του σε συνεργάτη, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια, αγοράζοντας ένα πακέτο εκκίνησης (Starter Kit).

  Το μήνυμά σας ή γράψτε τους κωδικούς των προϊόντων που θέλετε.

  Πριν την αποστολή ελέγξτε ότι όλα τα στοιχεία σας είναι σωστά, ειδικά το email και το τηλέφωνο σας, διότι θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης της εγγραφή σας.

  *Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με καμία άλλη εταιρία ή επιχείρηση και δεν τα χρησιμοποιούμε για κανένα άλλο σκοπό.