ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ MERCEDES , ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

FM GLOBAL TEAM - ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η FM GROUP!!!

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΡΑ!!!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΕΓΡΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!!!

 

ΚΑΡΙΕΡΑ

Καριέρα με το σύστημα Άμεσης Πώλησης της FM GROUP GREECE .

Η μόνη σοβαρή πρόταση στην σημερινή αβεβαιότητα, αντί να παρακαλάτε για μια δουλειά που θα σας δίνουν ψίχουλα και θα έχετε την συνεχή ανασφάλεια της απόλυσης, δημιουργήστε με την βοήθεια μας την  δικιά σας επιχείρηση χωρίς κανένα οικονομικό ρίσκο. Μια επιχείρηση που θα σας αποφέρει ισόβιο παθητικό εισόδημα.

Η ομάδας μας Global Success μετά από μια λεπτομερής ερεύνα στην αγορά των δικτυακών Εταιριών multi level marketing (MLM) , καταλήξαμε ότι η  καταλληλότερη επιλογή για συνεργασία τη συγκεκριμένη εποχή  είναι η FM GROUP WORLD. Θα μας ρωτήσετε γιατί; Παρακάτω είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που θεωρούμε πρωτοποριακά και καινοτόμα.

1.FM GROUP είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρία δικτυακού μάρκετινγκ. H FM GROUP αποτελείτε διαφορετικές πλατφόρμες προϊόντων,  και κάθε μία από αυτές, εξειδικεύεται σε ένα συγκεκριμένο τομέα της αγοράς. Έχει καθημερινά καταναλωτικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές που απευθύνονται σε όλους, ανεξάρτητα από τη κατάσταση της αγοράς, επίσης έχεις τη δυνατότητα να αγοράζεις τα καθημερινά σου προϊόντα με μια σημαντική έκπτωση που φτάνει έως και το 50% και παράλληλα να κερδίζεις χρήματα, τι το πιο έξυπνο.
2. Είναι μια νέα εταιρία σχετικά, ξεκίνησε  το 2004, και μέχρι σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες .
3. Ποιοτικά ελεγμένα και εγκεκριμένα προϊόντα σε πολύ καλές τιμές.
4. Πολύ χαμηλό κόστος εγγραφής, (το οικονομικό πακέτο στοιχίζει 20 Ευρώ) χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς δεσμεύσεις.
5. Δεν απαιτείται ελάχιστη παραγγελία, παραγγελίες από ένα (1) Ευρώ
6. Δεν απαιτείται μηνιαίος ελάχιστος τζίρος (προσωπικές αγορές)
7. Μπορείτε να δουλέψετε με οποιοδήποτε τρόπο
8. Ευκολότερη ανάπτυξη, μεγαλύτερα μπόνους και δώρα
9. Το μεγαλύτερο εμπορικό κέρδος της αγοράς για τους πωλητές από 42% έως και 65%.
10. Τα προϊόντα μπαίνουν και σε καταστήματα.

 

Το σύστημα Άμεσης Πώλησης απεικονίζει έναν συνεχώς αυξανόμενο οικονομικό κλάδο, ο οποίος διαφοροποιείται φανερά από τις παραδοσιακές μορφές πώλησης. Στην άμεση πώληση τα προϊόντα προωθούνται προς τους καταναλωτές μέσω συνεργατών. Ενώ με τον παραδοσιακό τρόπο μεσολαβούν πολλά στάδια ωσότου φτάσει το προϊόν από τον κατασκευαστή στον τελικό καταναλωτή. Κατά συνέπεια το κόστος παραμένει μικρό και ο πελάτης απολαμβάνει ειδικές τιμές αγοράς και την παροχή συμβουλών μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

 

Πως λειτουργεί το σύστημα πώλησης της FM GROUP WORLD:

Το μοναδικό σύστημα πώλησης προσφέρει στον καθένα, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, μόρφωσης, προσωπικής εμπειρίας και οικονομικής κατάστασης δυνατότητες απεριόριστου εισοδήματος, χωρίς το παραμικρό οικονομικό ρίσκο. Ως Συνεργάτης απολαμβάνετε κατά την πώληση των υψηλής ποιότητας προϊόντων ένα ελκυστικό περιθώριο κέρδους. Επίσης η εταιρία σας πληρώνει ένα επιπλέον Bonus αναλόγως τον τζίρο σας, το ύψος του οποίου εξαρτάται από την πώληση των προϊόντων σας. Πέραν τούτου η εταιρία στηρίζει την ανάπτυξη του δικτύου σας με την πληρωμή προμηθειών. Το συμπληρωματικό Concept Αυτοκινήτου με εταιρικά αυτοκίνητα Mercedes Benz αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του συστήματος πώλησης.

Η εταιρία στηρίζει άμεσα την επιτυχία σας. Κάθε μήνα παρέχουμε δωρεάν σε όλους τους ενεργούς Συνεργάτες  μία πληθώρα νέων προϊόντων και προσφορών. Ιδιαίτερα οι προσφορές που ισχύουν για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα σας διευκολύνουν στην πώληση. Σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες και συμβουλές που χρειάζεστε για τα νέα προϊόντα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην πώληση των προϊόντων. Για την ανάπτυξη του τζίρου και την διεύρυνση πελατολογίου προσφέρουμε επιπλέον ένα συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης. Κάτω από την καθοδήγηση άριστα εκπαιδευμένων εισηγητών μαθαίνετε να επιχειρηματολογείτε σωστά και να χρησιμοποιείτε τις μεθόδους πώλησης με τέτοιο τρόπο ώστε να σας αποφέρουν τα κέρδη που επιθυμείτε.

Τι μπορώ να καταφέρω με την FM GROUP:
Το σύστημα πώλησης σας προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες αποδοχών. Ήδη εάν ασχοληθείτε δέκα ώρες την εβδομάδα μπορείτε χάρη αυτού του συστήματος να αποκτήσετε ένα ελκυστικό δεύτερο εισόδημα. Ετήσιες αποδοχές από 30.000 € και άνω είναι πραγματικότητα . Η επιτυχία εξαρτάται αποκλειστικά από την θέληση και την προσπάθεια του καθενός. Εάν η επιχείρησή σας ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο στόχο η εταιρία επιβραβεύει την προσπάθειά σας με πολυάριθμα εργαλεία Marketing όπως προσκλήσεις για Σεμινάρια με προοπτική, ή Ταξίδι Σεμινάριο σε ονειρεμένα εξωτικά μέρη.

Ποία ρίσκα συνδέονται με την έναρξή:
Εάν θέλετε να γίνετε Συνεργάτης της εταιρίας προκύπτουν για μία φορά ελάχιστα έξοδα για το δικό σας προσωπικό Σετ Εκκίνησης. Αυτό το Σετ Εκκίνησης περιλαμβάνει τους καταλόγους προϊόντων που χρειάζεστε για την παρουσίαση και πώληση, επίσης περιλαμβάνεται το marketing plan της εταιρίας. Η τιμή του Σετ Εκκίνησης κρατήθηκε συνειδητά χαμηλά, για να δίνεται στον καθένα η δυνατότητα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που σας προσφέρει η εταιρία. Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση για αγορά ή πώληση προϊόντων.

Η ομάδα μας θα σας προσφέρει όλη την απαραίτητη υποστήριξη και τα εργαλεία που θα σας οδηγήσουν στη κορυφή (Σεμινάρια, Webinar, audio & video conference, online presentations, δωρεάν ιστοσελίδα και δωρεάν προώθηση της ιστοσελίδας σας, web 2.0 εφαρμογές, Social Bookmarks, Blog entries και πολλά άλλα). Το μονό που χρειάζεται εσείς να επενδύσετε είναι λίγο από τον χρόνο σας, η επιλογή είναι δική σας.

Εάν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξηγήσουμε αναλυτικά τις προοπτικές συνεργασίας χωρίς να απαιτείται από εσάς καμία επένδυση μόνο η διάθεση σας για δουλεία, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς ωράρια και αφεντικά. Μέλη μπορείτε να γίνεται επίσης εάν θέλετε να αγοράζετε τα προϊόντα μας για δικιά σας χρήση με μεγαλύτερη έκπτωση από -30% έως -50%, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση και καμία δέσμευση.

Η ζωή σου μπορεί να αλλάξει ΜΟΝΟ εάν εσύ το θέλεις πραγματικά, αλλιώς συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις μέχρι σήμερα και θα έχεις τα ίδια αποτελέσματα.

Η πρόταση μας απευθύνεται σε σοβαρά άτομα, που έχουν όραμα και φιλοδοξίες για την ζωή τους,  είναι διατεθειμένα να πάρουν τις δικές τους προσωπικές δεσμεύσεις για να αλλάξουν την σημερινή τους κατάσταση και ΟΧΙ σε άτομα που ψάχνουν ευκαιριακές λύσεις, εάν ψάχνετε κάτι τέτοιο, δυστυχώς δεν θα το βρείτε εδώ, απλά συνεχίστε να ψάχνετε.

Δημιουργήστε δίκτυο για να έχετε εφ όρου ζωής μικρό ή μεγάλο παθητικό εισόδημα. Παρέχεται διαρκής υποστήριξη και εκπαίδευση από τους καλύτερους και ποιο επιτυχημένους συνεργάτες μας. Η βοήθεια μας για την δική σας επιτυχία θα είναι απαράμιλλη. Ο στόχος μα είναι να έχουμε επιτυχημένους συνεργάτες , το πόσο ψηλά θα φτάσετε εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Επωφεληθείτε τώρα>>>